blog-logo

DJ-ul brașovean Nairam Naoi a fost arestat pentru trafic de droguri

DJ-ul brașovean Nairam Naoi a fost arestat pentru trafic de droguri

Ioan Marian, alias Nairam Naoi

DJ-ul brașovean Nairam Naoi, de 26 de ani, pe numele lui adevărat Ioan Marian (numele de scenă provine din citirea de la dreapta la stânga a numelui) a fost reţinut de procurorii DIICOT Braşov după ce a fost prins când ridica un colet de la o firmă de curierat, care conţinea ciuperci halucinogene comandate din Olanda pe internet.

Ioan Marian a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de import de droguri și riscă până la 20 de ani de închisoare. Avocații DJ-ului au declarat recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Brașov.

Cipercile halucinogene, o „delicatesă penală“

Purtătorul de cuvânt al DIICOT Braşov, Cătălin Borcoman, a declarat, pentru Mediafax, că în colet se aflau 350 de grame de ciuperci halucinogene ce conţineau o substanţă numită psilocină, considerată drog de mare risc. Valoarea drogului este de 180 de euro.

„Pe site-ul de unde a comandat ciupercile era notat un avertisment prin care cumpărătorul era anunţat că trebuie să verifice dacă drogul este permis în ţara de unde se face comanda. Noi am interceptat comanda, dar am permis să se facă livrarea cu scopul de a-l prinde în flagrant pe cumpărător”, a declarat Cătălin Borcoman.

Acesta a mai precizat că DJ-ul, care a lucrat în mai multe cluburi din Braşov şi Bucureşti, a fost prins în cursul după-amiezii de vineri în timp ce ridica coletul respectiv şi a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. Tot vineri, au fost făcute percheziţii la locuinţa DJ-ului Ioan Marian, unde a fost găsită o cantitate de 40 de grame de canabis, instrumente de porţionare, un cântar electric şi pliculeţe de celofan care indică faptul că DJ-ul comercializa droguri.
La vârsta de 19 ani, Ioan Marian a mai fost condamnat la patru luni de închisoare cu executare pentru deţinere de droguri în scopul consumului propriu, precizează Adevărul.

Alte articole:   Echipamente pentru comunicații sol-sol, în valoare totală de peste 1 milion de lei, au ajuns la Aeroportul Internațional Brașov
Distribuie dacă îți place!
  1. […] sâmbăta trecută, după ce a fost prins ridicând un colet cu ciuperci halocinogene. Amănunte AICI. Articole […]

    Reply
  2. […] de curierat, care conţinea ciuperci halucinogene comandate din Olanda pe internet. Mai multe AICI Articole […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate