blog-logo

Văduva victimei lui Huidu nu are nicio înţelegere financiară cu fostul prezentator TV

Văduva victimei lui Huidu nu are nicio înţelegere financiară cu fostul prezentator TV

Elena Balog, văduva lui Ştefan Balog, cel care se afla la volanul maşinii zdrobite de SUV-ul lui Şerban Huidu, dezminte ultimele informaţii apărute în presă şi spune că omul de televiziune nu i-a virat niciun ban în niciun cont şi nu a avut cu el nicio înţelegere financiară.

Asta în condiţiile în care, acum două săptămâni, avocatul omului de teleziune, Ioan Mânjină, susţinea că „noi virăm în cont o sumă de bani periodică, apreciată de către noi. Echivalentul? Am apreciat oarecum salariul pe care l-ar fi adus în casă soţul doamnei Balog” a spus Ioan Mânjină, avocatul lui Şerban Huidu, potrivit adevarul.ro.

Vădit supărată şi afectată de dispariţia soţului ei, Elena Balog spune că şi în situaţia în care Şerban Huidu s-ar oferi să-i plătească lunar o sumă de bani, ea nu ar accepta.

După mine personal nu aş acceptat niciun ban, dar în această privinţă va trebui să mă sfătuiesc cu băiatul meu, fiindcă el este familia mea şi vom stabili în instanţă. Nu am ce să-i reproşez lui Şerban Huidu, dar trebuie să plătească pentru ce a făcut. Mi-a distrus familia şi vreau să se facă dreptate„, a mai spus văduva lui Ştefan Balog pentru ziarul Adevărul.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   România, printre țările care alocă cel mai puțin pentru cercetare şi dezvoltare

Leave a Reply

Your email address will not be published.