blog-logo

publicitate

1 Decembrie, la Făgăraș

1 Decembrie, la Făgăraș

 

Cetatea Făgărașului. Foto: Sebastian Dan

La Casa de Cultură din Făgăraş va avea loc un spectacol. de muzică şi dansuri populare. Vor susţine recitaluri interpreţi de muzică populară din Ţara Făgăraşului: Radu Ghişoiu, Mirela Pascu, Viorica Cerbu, Maria Marinca, Mioara Gravu şi Ansamblul de dansuri populare Făgăraşul.

Spectacolul începe la orele 16,30 iar intrarea este gratuită. Tot în această zi, în jurul orei 18.00 va avea loc un ceremonial de defilare cu torţe în care militarii de la Centrul de Infanterie Făgăraş se vor retrage în sediul garnizoanei, parcurgînd traseul Cetate, bulevardul Tăbăcari până la unitate.

Tot cu această ocazie, notează Monitorul de Făgăraș, Muzeul Ţării Făgăraşului ,,Valeriu Literat“ organizează începînd cu ora 15.00 vernisajul unei expoziţii de excepţie, intitulată „Timp medieval, timp modern, orologii şi ceasuri“. Întreg spaţiul muzeal va fi deshis pentru public, iar obiectele de patrimoniu pot fi văzute gratuit pe tot parcursul zilei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   De astăzi cei care vor călători cu avionul nu vor mai trebui să poate mască în aeroporturi și în cabină

Leave a Reply

Your email address will not be published.