blog-logo

Modificări în traficul CFR, de 1 Decembrie

Modificări în traficul CFR, de 1 Decembrie

Modificări în transportul feroviar de călători, în data de 1 Decembrie.  CFR Călători va suplimenta mai multe trenuri cu vagoane pentru preluarea traficului suplimentar de călători cu ocazia Zilei Naţionale a României – 1 decembrie, informează compania.

Numai în data de 1 Decembrie vor fi anulate trenurile Personal 3023 şi 3028 Ploieşti Sud – Braşov şi retur. Totodată, în ziua liberă de 1 Decembrie vor fi anulate şi trenuri personale regionale care deservesc fluxuri de navetă locale. Aceste trenuri vor fi comunicate călătorilor în staţiile CFR pe care le parcurg.

În ceea ce priveşte programul agenţiilor de voiaj CFR din data de 1 Decembrie 2011, acestea îşi vor desfăşura activitatea cu publicul între orele 10.00 – 17.30, în Bucureşti şi oraşele mari. CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate