Fără făraş şi punguţă când îţi plimbi câinele

Fără făraş şi punguţă când îţi plimbi câinele

Consiliul Local va modifica, la ședința de miercuri, regulamentul privind creşterea şi deţinerea animalelor domestice şi a păsărilor de curte în municipiul Braşov. Una dintre modificări vizează abrogarea prevederii potrivit căreia proprietarii câinilor erau oligați să aibă o pungă la ei pentru a aduna excrementele animalelor.

Practic, se ajunge la „normalitate“, pentru că oricum foarte puțini proprietari de câini adunau excrementele animalelor, sarcina revenind măturătorilor.

Loading...
  1. RUSINE GEORGE SCRIPCARU

    Asa cum marinarul i-a strigat fostului aliat, noi, cetatenii acestui oras, nu putem sa nu sanctionam aceasta decizie a CL care banuiesc ca este introdusa chiar de mai-marele urbei. Ce e mai usor? sa nu te certi cu votantii, care sunt mai putini in tabara portocalie, sau sa ceri politiei locale, inspectorilor primariei, sa isi faca datoria!? O sa fie iar plin de excremente pe strazile din centru, in zona Bisericii Negre nici nu mai spun… totul de ce? in numele a ce? atat in Franta, Italia, Germania, tarile scandinave, faci curat dupa animalul tau de companie. daca animale isi pot face nevoile pe strada, care va fi pasul al doilea…daca un caine se poate rahati pe trotuar, un betiv de ce nu poate mictiona, sau vomita…de ce la el e ultraj contra bunelor moravuri? In Italia, tara aia cu civilzatie, un inspector al primariei care surprinde un stapan ca nu curata dupa animalul de companie aplica o amenda de 250 de euro…si face si curat. sa intelegem ca proprietarii de animale de companie sunt mai cetateni? au drepturi mai multe decat restul? platesc impozit pt animal? luxul de a avea animal de companie costa in toata lumea. dar asta,impozitul, nu compenseaza cu mirosul, murdaria, si oripilarea turistilor care ne viziteaza. din capitala verde vom deveni capitala fecalelor de caine….rusine

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap