blog-logo

Trei hoţi, prinşi de poliţiştii locali din Braşov

Trei hoţi, prinşi de poliţiştii locali din Braşov

Poliţiştii locali au avut „treabă“ în weekend, fiind sesizaţi în cazul a două furturi din municipiu. Vestea bună este că hoţii au fost prinşi, iar bunurile recuperate.

Sâmbătă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti din cadrul T.F. Braşov, l-au identificat şi reţinut în zona gării centrale din Braşov pe Hunor F. – în vârstă de 27 de ani, suspect de un furt în timp ce se afla într-un magazin, situat pe b-dul Vlahuţă. Hunor a sustras geanta cu bunurile unui cetăţean afla la cumpărături în acelaşi magazin. Asupra suspectului au fost găsite bunurile reclamantului  şi a fost predat lucrătorilor Secţiei nr. 1 a Poliţiei Braşov pentru continuarea cecetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

Alte articole:   ANM: Vremea se va răci semnificativ, în următoarea perioadă

Duminică, în jurul orei 14.30, poliţistul local din cadrul Biroului Turistic, aflat în misiune în zona centrală, respectiv Piaţa Sfatului, a fost sesizat de un cetăţean că, în timp ce servea masa într-un restaurant din apropiere, i-a fost sustras portmoneul cu bani din buzunarul hainei, lăsate pe scaun. În scurt timp, poliţistul a  identificat şi reţinut două persoane suspecte de săvârşirea infracţiunii.  Florentin M. – în vârstă de 38 de ani şi Costică L. – în vârstă de 56 de ani au fost predaţi poliţiştilor de la Secţia nr. 1 Braşov pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.