blog-logo

Hotel de 10 milioane de euro lângă gara CFR Brașov

Hotel de 10 milioane de euro lângă gara CFR Brașov

Compania braşoveană Iporocom SRL, cea care a dezvoltat centrul comercial My Place, va investi zece milioane de euro în construcţia unui hotel de patru stele, care va fi operat sub un brand propriu.

Construcţia va demara în perioada imediat următoare, hotelul urmând să fie finalizat până în luna noiembrie a anului viitor.

Daniel Popescu (foto), directorul executiv al companiei, a declarat că hotelul va fi unul business, care va fi dotat cu cinci săli modulare de conferinţe, cu o capacitate de 700 de persoane.

Hotelul va avea 81 de camere, pe zece etaje, o parcare de 100 de locuri, un întreg nivel alocat relaxării, şi un restaurant de patru stele, iar banii necesari investiţiei provin din surse proprii, credite bancare, dar şi dintr-un ajutor de stat acordat de Ministerul Finanţelor Publice, pentru crearea de noi locuri de muncă, valoarea acestuia fiind de 3,6 milioane de euro.

Alte articole:   Salariul mediu net a crescut cu 49 de lei în iunie

Popescu spune că hotelul va aduce câteva soluţii inovatoare. „În primul rând, sistemul de încălzire va fi realizat pe panouri radiante. Camerele vor fi mai mari decât cele medii pentru un hotel de patru stele. Dacă la un hotel de această clasificare camerele sunt de 22 de metri pătraţi, noi vom avea camere de 37 – 40 de metri pătraţi”, a precizat Popescu pentru bzb.ro.

 

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Pe terenurile de tenis de lîngă Sala Sporturilor.

    Reply
  2. […] nu s-a propagat la hotelul de lângă complexul comercial, aflat în construcţie, şi nici la alte clădiri aflate în jur şi nici la benzinăria din […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.