Sorin Peligrad este noul președinte al Junior Chambre International Brașov

Sorin Peligrad este noul președinte al Junior Chambre International Brașov

Sorin Peligrad

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, şi peste un milion de alumni (foşti membri ai organizaţiei care au depăşit limita de vârstă), fiind prezentă în mai mult de 5.000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI militează pentru implicarea activă a tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor.

Cei 18 membri ai JCI Braşov au votat boardul de conducere pentru anul 2012 după cum urmează: Preşedinte – Sorin Peligrad, Vicepreşedinte Executiv – Laura Manea, Vicepreşedinte Afaceri – Angelica Anghelache, Vicepreşedinte Internaţional – Loredana Tomeş, Vicepreşedinte Membri – Georgeta Turcea, Vicepreşedinte Comunicare – Adela Călin.

Deoarece nu a fost nici un candidat pentru postul de Vicepreşedinte Social, în luna februarie 2012 va fi organizată o nouă Adunare Generală pentru ocuparea acestei funcţii şi pentru numirea unui Secretar General şi a unui Trezorier.

Atenţia echipei din 2012 va fi centrată mai ales pe organizarea Conferinţei Naţionale JCI România, care va avea loc la Braşov, pe evenimente de business ca Business Hub şi pe relaţiile internaţionale, prin organizarea de twinnings cu filialele JCI din Cracovia, Copenhaga, Ausburg şi Saint Etienne.

La Adunarea Generală au fost prezenţi Bogdan Lazăr, preşedinte al organizaţiei Pro Democraţiaşi Alina Mohorea, preşedinte PRIME Braşov. Invitatul de onoare al serii a fost Graham Hanlon, preşedinte mondial 2008 al JCI , care a susţinut un discurs despre JCI la nivel mondial, despre oportunitatea de a ajunge in boardul internaţional şi despre proiectele JCI la nivel internaţional, cum ar fi Nothing but Nets.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Lunga vară fierbinte cu ținute sport
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.