blog-logo

Radu Bădiță și Constantin Arișanu, candidații UNPR pentru Primăria și Consiliul Județean Brașov

Radu Bădiță și Constantin Arișanu, candidații UNPR pentru Primăria și Consiliul Județean Brașov

UNPR a anunțat stăzi, oficial, candidații pentru funcțiile de primar al municipiului Brașov și de președinte al Consiliului Județean, în cadrul conferinței județene anuale a formațiunii.

Aceștia sunt Radu Bădiță, actualul președinte al filialei UNPR Brașov, la Primărie, și col. (r.) Constantin Arișanu, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție, la Consiliul Județean.

„Atuurile mele sunt onestitudinea și corectitudinea. A venit momentul să facem o altă politică. Banul public trebuie să fie cheltuit transparent. Cetățeanul trebuie să știe unde se duc banii lui, nu cum se întâmplă acum. Noi știm și vom spune acest lucru la momentul oportun“, a declarat Bădiță.

„Suntem pregătiți de luptă, suntem căliți și vom veni cu programe de acțiune în fața cetățenilor, prin care să îi motivăm să ne voteze, ca să câștigăm aceste posturi“, a precizat și Arișanu.

Alte articole:  

Ceilalţi candidaţi pentru alegerile din 2012 vor fi prezentaţi la începutul anului viitor, a spus preşedintele filialei Braşov a UNPR, Radu Bădiţă. La eveniment a fost așteptat și președintele de oonoare la UNPR, vicepreședintele Senatului României, Cristian Diaconescu. Acesta nu a mai venit și și-a trimis un consilier la eveniment.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate