blog-logo

Noi disponibilizări la CFR

Noi disponibilizări la CFR

CFR Călători va fuziona prin absorbţie cu trei societăţi comerciale pe care le deţine, a căror obiect de activitate îl reprezintă exploatarea vagoanelor de dormit, restaurant şi bar, vânzarea anticipată a biletelor şi livrarea materiilor prime şi pieselor de schimb pentru transport feroviar.

Fuziunea este prevăzută în acordul cu FMI. Astfel, CFR Călători va fuziona cu Societatea de Exploatare a Vagoanelor de Dormit, Cuşetă, Restaurant şi Bar CFR Gevaro, cu Societatea de Vânzare Legitimaţii de Călătorie CFR SCVLC şi cu Societatea de Aprovizionare şi Desfacere Braşov CFR SCAD Braşov, potrivit unui proiect de hotorâre de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor, citat de NewsIn.

Pe de altă parte, surse din Ministerul Transporturilor ne-au declarat că absorbţia celor trei filiale“înseamnă demararea procedurilor pentru noi concedieri colective. La începtul anului viitor, CFR Călători ar putea trimite în şomaj aproape 1.000 de oameni pentru îmbunătăţirea rezultatelor financiare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Propuneri pentru deschiderea restaurantelor, indiferent de scenariu: Certificat de vaccinare sau test PCR la intrare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate