blog-logo

Cătălin Leonte (PSD): Brașovenii sunt dezinformați prin neinformare

Cătălin Leonte (PSD): Brașovenii sunt dezinformați prin neinformare

Cătălin Leonte, primvicepreşdinte PSD Braşov

„Prin nepublicarea datelor financiare conform legislatiei in domeniu in vigoare actualul primar al Brasovului cauta sa ascunda cetatenilor municipiului Brasov deficientele si modul de cheltuire a banilor publici.La data de 14 mai 2011 PSD Brasov a solicitat primarului actual , sa comunice bugetele municipiului Brasov pentru perioada 2008 – 2010 precum si executia bugetara pe anul 2010,achitand in avans contravaloarea acestora”, sustine Catalin Leonte candidatul USL Brasov pentru Primăria Brașov.

Pentalogul lui Leonte

1. In baza art 78 aliniat 1 lit.b, coroborat cu aliniat 2 din Legea nr.273 / 2006 privind finantele publice locale  sanctionarea cu amenda contraventionala a primarului municipiului Brasov, pentru incalcarea art 73 aliniat 3 privind publicitatea bugetului local in calitate de ordonator principal de credite.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

2. Solicitam primarului municipiului Brasov sa publice imediat  pentru anii 2008-2009-2010 executia si bugetul aprobat de Consiliul Local conform Legii nr. 273/ 2006 privind finantelor publice locale, pe capitole si articole, in caz contrar vom apela la justitie pentru intrarea in legalitate .

3. Solicitam primarului municipiului Brasov sa transmita documentele pentru care a luat banii, intocmite conform legii finatelor publice locale.

4. Atragem atentia persoanelor cu functii de conducere din Primaria municipiului Brasov ca vor suporta consecintele legale in situatia in care se va dovedi ca au prezentat, date si documete incomplete, menite sa induca in eroare Consiliul Local al municipiului Brasov.

Alte articole:   Primăria a anunțat că închide circulația rutieră pe strada Cerbului!

5. Solicitam secretarului municipiului Brasov sa ne comunice in scris daca au fost respectate prevederile legale privind aprobarea si publicitatea executiei bugetare pe anii 2005-2010.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.