blog-logo

Huidu nu a primit „iertarea“ fiicei Magdei Drăghici

Huidu nu a primit „iertarea“ fiicei Magdei Drăghici

Avocatul lui Șerban Huidu face adevărate jocuri de imagine pentru clientul său. El a declarat că s-a ajuns la înțelegere cu Magda Drăghici, fata care a rămas orfană în urma accidentului de pe DN1, proocat de vedeta Prima TV.

Valentin Bodea, avocatul fiicei Magdei Drăghici, spune că nu s-a ajuns la nici o înţelegere referitoare la daunele pe care ar urma să le primească clienta sa.

Nu am purtat în mod oficial nici o discuţie cu domnul Huidu sau cu vreun reprezentant al acestuia, legată de acordarea de despăgubiri civile pentru familia Magdei Drăghici. De asemenea, nu am discutat despre acordarea unor «compensaţii» periodice, care să acopere în vreun fel cheltuielile curente sau de altă natură”, a declarat Valentin Bodea, reprezentantul legal al fiicei Magdei Drăghici, pentru Click!.

Alte articole:   FC Brașov, prohodul sau prăpădul? DNA a cerut Primăriei Brașov actele privind implicarea la club

Avocatul a mai spus că modalitatea în care va fi soluţionată latura civilă a procesului penal depinde de rezultatul cercetărilor pe care autoritătile le efectuează, iar cuantumul despăgubirilor civile solicitate va fi indicat „la momentul oportun”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.