Noi medalii pentru karateka braşoveni

Noi medalii pentru karateka braşoveni

Sala sporturilor din Voluntari ( Bucuresti ) a gazduit, in 19 noiembrie 2011, Campionatul National SKDUN destinat echipelor de kata si kumite . La eveniment au participat peste 500 sportivi legitimati in cadrul a 30 cluburi nationale . Clubul de la poalele Tampei, CS Karate JKA Romania, sub comanda lui sensei Dragos Chiru 3 dan, a bifat si penultimul eveniment din calendarul competitional 2011, cu un numar de 9 sportivi, urcand de 5 ori pe podium.

Vlaicu Miruna, de la JKA, alaturi de Miliu Malina si Tanase Alexandra ( Dinamic Constanta ) au castigat medaliile de argint la kumite echipe junioare + 53 kg , Miruna demonstrand inca o data abilitati reale de luptatoare.

Maftei Gabriel , Doroftei Robert , Muntean Bogdan si Negru Dan – rezerva au urcat pe treapta a III-a a podiumului, la kumite copii -40 kg, castigand medaliile de bronz .

Evolutie spectaculoasa au avut-o si proaspat cadetii Pomirlaeanu Sebastian, Sandu Cezar si Munten Bogadan, care la proba de kata centuri maro – negru s-au clasat pe locul 6, la această categorie participând 16 echipe .

Din pacate, Seitz Adina nu a reusit sa traga pe podium echipa feminina formata cu Busteaga Diana si Ivanov Andreea. Adina a avut din nou o evolutie incantatoare, punctand in ultimile 10 secunde de doua ori, punctul victoriei fiind obtinut in ultima secunda a meciului.

„Anul 2011 pentru sportivii de la JKA Brasov a fost infernal cu rezultate exceptionale 350 medalii ( 93 aur , 109 argint si 148 bronz ) , cu 28 medalii obtinute la Campionatele Europene si 3 medalii la Campionatele Mondiale“,  a declarat sensei Dragos Chiru

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.