Tupeu! Deputatul Florin Postolachi organizează un meci de fotbal în memoria evenimentelor din 15 noiembrie 1987

Tupeu! Deputatul Florin Postolachi organizează un meci de fotbal în memoria evenimentelor din 15 noiembrie 1987

Obraznicia unor politicieni nu are limită. Deputatul PDL Florin Postolachi, care este și președintele Asociației  „15 Noiembrie 1987“, organizează un meci de fotbal în memoria evenimentelor de la acea vreme.

Inițiativa ar fi salutară dacă același deputat nu ar fi votat pentru tăierea indemnizațiilor, de la 1 ianuarie 2012, nu doar pentru revoluționari, ci și pentru proprii membri ai Asociației! Pe care i-a trădat fără să clipească, la ordinul partidului și al ministrului de Finanțe, alt brașovean, tot deputat PDL, Gheorghe Ialomițianu.

Deocamdată, este o liniște suspectă și din partea membrilor Asociației. Probabil își asumă decizia lui Postolachi. Însă, pe cale de consecință, o astfel de tăcere presupune că acceptă implicit că indemnizația în cauză era nemeritată?? Apoi, cum ar fi să vină acești oameni care au suferit să facă galerie la un meci de fotbal organizat de șeful lor de Asociație, care i-a batjocorit la scenă deschisă???

Postolachi vrea ca echipa naţională a Parlamentului României să dispute miercuri, la Braşov, un meci de fotbal, cu fostele glorii ale echipei F.C. Braşov din perioada de glorie a formației de sub Tâmpa, meci la care vor fi în teren şi mari fotbalişti ai generaţiei de aur, ca Gabi Balint, Miodrag Belodedici, Gică Hagi sau Didi Prodan, anunță Libertatea.

Alte articole:   Schaeffler România oferă trei programe de master orientate spre practică

Mai mult, politicenii din toate partidele şi-au cumpărat echipament nou-nouţ, cu însemnele naţionalei de fotbal a României, pe spate fiind inscripţionat Echipa Naţională a Parlamentului României, fiecare cheltuind în jur de 1.500 de lei pentru a avea echipament complet…

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Dar Sala Sporturilor nu a fost inchisa pentru renovari pana in primavara anului 2012?
  In 2008 nu spunea domnul Postolachi ca-si va da demisia din functia de presedinte al Asociatiei daca va iesi deputat?

  Reply
 2. Nu sunt sigur, dar mi se pare ca toata ocara la adresa lui FP se darama, daca e adevarat ca de fapt doar revolutionarilor li se sisteaza platile. Trebe verificat,eu stiu ca novembristii,ranitii si urmasii celor decedati in ameteala din 89 raman cu banutii.

  Reply
 3. doar ranitii si urmasii celor decedati in ameteala din 89 raman cu banutii, ca sa te citez, raman cu banutii.

  Reply
 4. TUPEUL L-A LUAT DE LA PRIMAR , DOI SEMIANALFABETI.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.