blog-logo

Reacțiile politicienilor locali la scandalul Scripcaru la DNA

Reacțiile politicienilor locali la scandalul Scripcaru la DNA

„Am atras atentia in repetate randuri asupra semnelor de intrebare ridicate de modul in care administreaza banul public din pozitia de primar al municipiului Brasov. Mai departe, nu ma pot substitui organelor de ancheta, de la care ma astept sa isi faca datoria, si imi doresc ca acesta sa nu fie doar un exercitiu de imagine, care sa justifice actiuni viitoare de  forta ale PDL-ului impotriva membrilor PSD si PNL, in perioada premergatoare urmatoarei campanii electorale“, a declarat pentru newsbv.ro, vicepreședintele PSD Brașov, Cătălin Leonte.

„Instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Orice alt comentariu pe tema aceasta ar putea fi considerat o ingerență în treburile Justițieie“, a precizat și Vasile Ungureanu, vicepreședinte al PNL Brașov.

Alte articole:   Tichetele sociale din cadrul campaniei ,,Dar din suflet pentru seniori'' pot fi ridicate din 5 decembrie

„Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Dacă cineva a greșit, trebuie să plătească“, este de părere și Ioan Diniță, președintele PC Brașov.

CITEȘTE ȘI

Primarul George Scripcaru și subalternii lui sunt cercetați de DNA

EXCLUSIV Cum a fost dat afară Scripcaru din PD de Petre Roman și readus de Traian Băsescu

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.