blog-logo

Răzvan Popa (PSD): DNA trebuie să se autosesizeze în cazul Pamparău

Răzvan Popa (PSD): DNA trebuie să se autosesizeze în cazul Pamparău
Declaratiile unui fost functionar guvernamental referitoare la solicitarea a jumatate din salariu pentru a-si pastra functia de director al Casei de Pensii Brasov nu pot ramane doar simple acuzatii lansate in spatiul public, spune vicepreședintele PSD Răzvan Popa.
„Organele abilitate au obligatia de a verifica cele spuse cu atat mai mult cu cat este vorba de un fost functionar guvernamental si de referiri directe la partidul aflat la putere, dar si la vicepresedintele PDL la nivel national, George Scripcaru. Nu stim si nici nu este sarcina noastra de a constata daca domnul Pamparau vorbeste nefondat sau neargumentat. Nu este caderea noastra de a cere sa vina cu dovezi. Insa este cel putin bizara succesiunea de evenimente cu acuzatii de coruptie din zona PDL si mai ales a lui George Scripcaru. Dupa scandalul mitei de la OPC Brasov, unde subordonatul politic a lui George Scripcaru a primit 60.000 de euro, acum apar elemente legate de reprezentanti ai PDL Brasov care solicita bani pentru partid de la sefii institutiilor deconcentrate“, a precizat Popa.

Având în vedere cele prezentat, reprezentantul PSD susține că sunt suficiente elemente pentru ca DNA  sa se autosesizeze si sa faca lumina in acest caz.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Castelele Peleş, Bran și Salina Turda, emblemele cu care autorităţile vor să promoveze România turistică
  1. buna treaba, sa se autosesizeze parchetul?!, da de ce nu formuleaza juristii PSD o plangere penala, la DNA, impotriva lui scripcaru?ca slava domnului e plin de juristi, doctor doccenti, in curtea PSD. nu se va intampla…ultima sedinta de CL ne spune de ce „cainii latra, caravana trece”

    Reply
  2. http://news.casasfatului.ro/?p=866 un text interesant…o opnie…da bine sustinuta cu dovezi..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate