blog-logo

O minoră din Făgăraş acuză şapte bărbaţi de viol

O minoră din Făgăraş acuză şapte bărbaţi de viol

O fată de 15 ani din Făgăraş face acuzaţii grave de viol la adresa a şapte bărbaţi, dintre care unul din Sibiu.  Minora spune că violul a avut loc în urmă cu ceva timp, dar că nu a avut curaj să-l reclame.

Bărbaţii, din Sibiu, Făgăraş şi Braşov, sunt audiaţi în aceste momente de procurorii DIICOT. Potrivit procurorului şef al Biroului Teritorial DIICOT Sibiu, Danusia Boicean, violul ar fi fost filmat de bărbaţi.

„Minora a reclamat faptul că învinuiţii au luat-o cu forţa, au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat-o, iar apoi filmul a trecut de la unul la altul prin telefonul mobil. Facem cercetări pentru a vedea dacă filmul a ajuns şi pe internet”, a declarat Boicean, pentru Rondul de Sibiu.  Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei şapte riscă închisoare de la 5 la 18 ani.

Alte articole:   VIDEO Allen Coliban, primele declaraţii după învestire

Bărbaţii acuzaţi de viol au vârste între 20 şi 25 de ani. Potrivit procurorului şef al Biroului Teritorial DIICOT Sibiu, Danusia Boicean, violul a avut loc în anul 2010. Toţi cei şapte bărbaţi acuzaţi de viol erau cunoştinţe ale fetei, conform aceleiaşi surse. Bărbaţii sunt în continuare audiaţi de procurori.

UPDATE

Cercetările au fost extinse la 15 tineri. Amănunte AICI

Distribuie dacă îți place!
  1. […] suspecţi în cazul adolescentei de 15 ani din Făgăraş care a fost violată în mod repetat (amănunte AICI), cercetările fiind extinse şi la cei care au asistat la infracţiuni, a anunţat, vineri, şeful […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.