blog-logo

Huidu vrea să cadă la pace cu rudele victimelor din tragedia de pe DN 1

Huidu vrea să cadă la pace cu rudele victimelor din tragedia de pe DN 1

Şerban Huidu şi avocatul său, Ioan Manjina, încearcă să obţină „o înţelegere amiabilă“ în privinţa daunelor morale asupra rudelor celor trei victime din tragedia pe care a provocat-o pe DN 1, la mijlocul lunii octombrie. Cercetările în cazul accidentului, care l-a determinat pe realizatorul TV să renunţe la televiziune, sunt în plină desfăşurare.VEZI AICI cum s-a produs accidentul.

În timp ce maşina lui Şerban Huidu se află în laborator pentru expertiză, iar procurorii aşteaptă rezultatul pentru ca ancheta să avanseze, echipa de avocaţi caută să evite instanţa în ceea ce priveşte acordarea de despăgubiri familiilor victimelor, potrivit tabloidului Cancan.

„Am stat de vorbă cu colegii avocaţi, reprezentanţi ai familiilor victimelor, pentru a găsi o cale amiabilă de-a rezolva partea de daune morale. Încă nu am stabilit sumele, însă vor fi confidenţiale. Nu vrem să ajungem să ne judecăm pe această temă“, a declarat Ioan Manjina, aparatorul lui Huidu, pentru Cancan.

Pana la finalizarea expertizei maşinii lui Huidu, anchetatorii merg pe varianta că Şerban nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, având în vedere faptul că, în acea zi, şoseaua era acoperită cu mâzgă şi afara fulguia.

Alte articole:   Jandarmii din Brașov au dat, în luna noiembrie, peste 200 de sancțiuni

CITEŞTE ŞI:

Declaraţii contradictorii în privinţa accidentului provocat de Huidu

Şerban Huidu se retrage din televiziune

Huidu s-a fofilat din Spitalul Județean Brașov spre Capitală

EXCLUSIV Am aflat numele victimelor lui Huidu. Fostul soţ al Cristinei Lapis este în comă

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate