blog-logo

Cetăţean italian, cercetat de magistraţi pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor

Cetăţean italian, cercetat de magistraţi pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au solicitat instanţei de judecată, arestarea preventivă a inculpatului Apa Francesco, cetăţean italian, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Magistraţii Judecătoriei Braşov au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, începând cu luna octombrie 2010, prin intermediul reţelei de socializare HI 5, partea vătămată  G.A.A., în vârstă de 16 ani, l-a cunoscut pe inculpatul Apa Francesco care i-a propus să întreţină relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani sau alte bunuri.

Alte articole:   VIDEO Oamenii legii au dat peste 300 de sancțiuni în valoare totală de 26.000 de lei

În cursul lunii ianuarie 2011 inculpatul a venit în România unde s-a întâlnit cu partea vătămată şi, după ce a invitat-o pe aceasta în apartamentul său, i-a propus acesteia să întreţină relaţii sexuale orale, minorul fiind de acord, primind suma de 150 lei. În lunile următoare, până în luna noiembrie 2011, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale orale cu minorul – parte vătămată, oferindu-i în schimb diferite sume de bani sau obiecte.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] de socializare HI5, partea vătămată G.A.A. (în vârstă de 16 ani) l-a cunoscut pe inculpatul Apa Francesco, care i-a propus să întreţină relaţii sexuale în schimbul unor sume de bani sau a…. În cursul lunii ianuarie 2011, inculpatul  a venit în România unde s-a întâlnit cu partea […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.