Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti

Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti

Foto: Arhivă

Poliţiştii braşoveni au reţinut aseară şase tineri acuzaţi că fac trafic cu droguri de mare risc.

Liderul grupării este un braşovean de 25 de ani, care riscă 20 de ani de închisoare. Tânărul convinsese alţi cinci mureşeni să intre în acest „afacere”. Toţi provin din familii înstărite.

Braşoveanul riscă ani buni de închisoare după ce a fost prins în flagrant vânzând 100 grame de amfetamină, provenită din Budapesta, pentru 10.000 de lei. Încă din luna iunie, poliţiştii au dat de urma grupării. Braşoveanul mergea deseori drumuri în Târgu Mureş pentru a se întâlni cu ceilalţi membrii ai grupării.
„În luna iunie 2011, poliţiştii BCCO Braşov s-au sesizat cu privire la constituirea unei grupări cu preocupări pe linie de trafic şi consum de droguri de risc şi de mare risc, ce acţiona în judeţele Braşov şi Mureş. În urma colaborării cu SRI, după o monitorizare de trei luni a grupării, poliţiştii au prins în flagrant, pe raza municipiului Târgu Mureş, o parte din membrii grupului, în momentul realizării unei tranzacţii de 100 grame amfetamine, în schimbul sumei de 10.000 lei. Tot cu această ocazie s-au efectuat, conform prevederilor legale, şase percheziţii domiciliare, în municipiile Braşov şi Târgu Mureş, în locaţiile respective fiind identificate mai multe urme de fragmente vegetale, ustensile utilizate în consumul de droguri şi o cultură de canabis”, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.
Cei cinci mureşeni, dar şi braşoveanul, au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis pe numele lor mandate pentru 29 de zile, care au fost prelungite ulterior.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.