blog-logo

Cum vrea să ne scoată UNPR din criza economică

Cum vrea să ne scoată UNPR din criza economică

Marian Brescan, vicepreședinte UNPR

Amnistie fiscală pentru anumite domenii şi reducerea TVA la produsele agricole şi la energie. Sunt câteva dintre măsurile economice propuse de UNPR pentru ieșirea din criză. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a UNPR Braşov, Marian Brescan, a anunţat, ieri, că Clubul Economiştilor din UNPR Braşov a stabilit câteva din propunerile fiscale ale viitorului program de guvernare al formaţiunii politice, care va fi finalizat până la finele anului.

„Este foarte importantă o relaxare fiscală. Noi avem de gând să propunem o amnistie fiscală pentru acele domenii care sunt în stare să reproducă capital. De asemenea, ne gândim la blocarea majorării cuantumului impozitelor şi taxelor pentru o perioadă în care capitalul privat să poată face o previziune în orientarea investiţiilor, precum şi acordarea de facilităţi pentru reinvestirea profitului. De asemenea, am propus celor de la Bucureşti, şi ni s-a transmis că a fost acceptată această idee, aplicarea unui TVA diferenţiat pentru activităţi din domenii prioritare, cum ar fi agricultura şi sectorul energetic”, a declarat Brescan, citat de Bună Ziua Brașov. Mai mult, Brescan a arătat că trebuie impusă o cotă de reducere anuală a evaziunii fiscale cu minimum 5% pe diverse sectoare de activitate.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tânără rănită într-un accident de muncă
  1. Baietii astia de la partidul asta fantoma platesc aceste stiri publicitare? Vezi ca Petrica Hogea, baiatul care si-a cumparat acest partid la Brasov, e specialist in tzepe, zice ca plateste si apoi uita! Sau te pune sa facturezi catre o firma care nu are niciun patrimoniu!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.