blog-logo

Prostia, cuvântul de ordine la organizarea Crosului „15 Noiembrie“

Prostia, cuvântul de ordine la organizarea Crosului „15 Noiembrie“

Brașovul este paralizat. Practic, dacă locuiești în centrul istoric, nu ai cum să ieși din Brașov. Haosul este un cuvânt nepotrivit pentru a descrie modul cum se circulă acum în Brașov. Nu descrie nici pe departe situația din stradă.

De la Prefectură, toate masinile sunt dirjate „peste Deal“. Ajuns în Răcădău, orice tentativă de a traversa Calea Bucureşti, in cealalta parte a orasului este imposibila. Nici la Spitalul Judetean, nici la Zorilor, nici strada L.C. Babes (fosta Randunicii), nici la Ciucas. Peste tot agenti de circulatie care te intorceau din drum.

Mai mult, un cititor ne-a scris pe e_mail (newsbvro@gmail.com, contact@newsbv.ro), că si strada Lunga era blocata.

Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz

In acest caz, daca organizatorii concursului, în frunte cu Primăria Brașov, nu sunt in stare sa organizeze astfel de manifestari in spatiul public, (nu spun sa interupem traditia crosului), atunci să il organizeze pe stadion.

Ai fost in trafic? Tu ce părere ai?

Traseul crosului si liniile RAT afectate, AICI

Distribuie dacă îți place!
 1. Vai…a fost horror! Am plecat de pe Zizin inspre Racadau si trebuia sa ajung apoi in Bartolomeu! Am ajuns pe la Poarta Schei…si n-aveam treaba pe acolo… Politistii mai mult incurcau intersectiile si nu inteleg de ce nu se poate organiza altfel manifestarea de genul asta. Strada Lunga si de Mijloc erau blocate…ce mai! Inteleg ca vor sa transmita un mesaj oamenilor prin acest cros, dar singurul feedback real al celor care s-au aflat atunci cu treaba prin oras, ar fi ca cel mai potrivit moment pentru cros, ar fi noaptea…si pe sub Tampa sau in Poiana. Asa nu mai injura nimeni, nu mai ardem gazul aiurea prin oras si nu mai stam zeci de minute degeaba in trafic.

  Reply
 2. am stat mai bine de jumatate de ora intr-un sir incremenit de masini, la Poarta Schei. Ar fi bine sa se pastreze insemnatatea acestei zile, dar crosul sa se desfasoare pe un alt traseu.

  Reply
 3. Salutare!
  As avea cateva solutii la problema de astazi si in calitate de participant la cros dar si in calitate de sofer.
  S-ar putea da startul in acelasi timp si la fete si la baieti si sa fie 2 culoare la sosire pentru a-i putea diferentia – fete si baieti.
  Apoi s-ar putea alerga pe sensul normal de mers al masinilor pe Calea Bucuresti. Tot plutonul trece de sensul de la Poienelor in maximum 10 minute, iar apoi cei ce vin dinspre centru ar putea folosi Calea Bucuresti in mod normal spre centrele comerciale si pentru a iesi spre Bucuresti doar cu un blocaj de 15-20 de minute. Pentru a merge dinspre centrele comerciale si Bucuresti spre centru ceilalti soferi pot folosi B-dul Saturn.
  Organizatorii ar mai putea folosi un sistem electronic de inscriere, pentru a nu mai ingheta la locul de inscriere. De asemenea ar putea pune o masina mai mare, gen microbuz pentru a lua bagajele lasate de participanti la Start si a le recupera la Sosire pe baza numarului de concurs. De obicei e frig in noiembrie si e greu sa nu ingheti pana incepe concursul.
  Traseul nu cred ca se poate schimba, ca sa se respecte semnificatia zilei de 15 noiembrie si a traseului facut de muncitori atunci. Ar mai fi o solutie sa se plece din zona giratorului de la Poienelor ca sa se poata circula pe Carpatilor si pe langa Kaufland pe acel drum paralel Caii Bucuresti. Si in acest caz ar trebui alerga pe sensul normal de mers al masinilor pe Calea Bucuresti. Daca e vreo chestiune de omologare pentru cluburile sportive participante se poate alerga dus-intors pe bucata dintre Modarom si Aro ca sa iasa cei 5Km. S-ar respecta astfel si istoria traseului in foarte mare proportie.
  Cam astea ar fi propunerile mele, poate cineva le citeste si tine cont de ele la anu’.
  Succes, si daca veti participa si voi, sigur nu veti sta in trafic.

  Florin

  Reply
 4. […] şi cu Poliţia Rutieră ar trebui să gândească ceva mai bine organizarea acestui eveniment. De AICI. Prea e frumos şi e păcat să blocheze atât de tare oraşul. Ce părere aveţi? Tweet […]

  Reply
 5. […] Atenție cum vă programați deplasările mâine în Brașov. Două proteste, ale taximetriștilor și ale revoluționarilor au fost anunțate în cursul zilei. Având în vedere incapacitatea autorităților locale de a gestiona astfel de evenimente, este previzibil blocajul din municipiu, așa cum s-a întâmplat și cu ocazia Crosului „15 Noiembrie“. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate