Manelistul Liviu Guță, „făcut“ la portofel într-un mall din Brașov

Manelistul Liviu Guță, „făcut“ la portofel într-un mall din Brașov

Liviu Guță

Pentru brașoveanul Liviu Guță zicerea „nicăieri nu nu este ca acasă“ are o semnificație aparte. Zilele trecute, într-un mall din Brașov, după câteva cumpărături făcute, a decis să se așeze la o cafenea, împreună cu Mario, fiul lui. După jumătate de oră, a cerut nota. Când să plătească, ia banii de unde nu-s: portofelul, cu tot cu acte și bani îi dispăruse.
„De obicei nu port portofel, dar ghinionul a fost că am căpătat unul cadou, de la un coleg de trupă. L-am pus în buzunarul de la spate, iar când am vrut să plătesc nota, am simțit că mi se face rău. Primul meu gând a fost că mă voi face de râs, mai ales că domnișoara chelneriță se uita lung la mine, chicotind cu colegele sale”, a povestit Liviu Guță pentru Libertatea.

Pentru a ieși din situația jenantă în care se afla, Liviu a apelat la Giulia, soția lui, care a adus suma de care avea nevoie pantru a achita consumația.

„Din păcate asta e România. Vă sfătuiesc să țineți banii în buzunarul din față și să evitați aglomerațiile. Hoțului îi transmit să îi cheltuie cu plăcere și să bea și el o bere în cinstea mea. Nu de bani îmi e, aveam vreo 1.500 de lei în portofel. Trebuie acum să îmi fac actele – buletinul și permisul de conducere și, după cum știți, e vorba de multă alergătura, de stat pe la cozi la ghișee. Numai de asta nu aveam timp zilele astea” – spune cu amărăciune Liviu.

Alte articole:   Tânăr din Braşov, în arest, după ce a condus fără permis
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] braşoveanul Liviu Guţă necazurile se ţin lanţ. După ce la sfârşitul anului trecut i s-a furat portofelul într-un mall din Braşov, acum manelistul a fost bătut măr tot într-un […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov