Oraşe în miniatură şi alte machete diverse, trend-ul în materie de jucării pentru părinţi

Oraşe în miniatură şi alte machete diverse, trend-ul în materie de jucării pentru părinţi

Locomotive cu abur, Diesel sau electrice, vagoane de călători sau pentru marfă, toate în miniatură pentru adulţii care doresc să călătorească în timp şi să se simtă, pentru câteva clipe, din nou copii.

O firmă din Braşov a ieşit pe piaţă cu produse destinate în special adulţilor care doresc să-şi dezvolte creativitatea şi să-şi amintească de copilărie.

Cei de la Train Models vând machete diverse, care puse cap-la-cap pot duce la construirea unui intreg oraş. Pentru a da viaţă oraşului-machetă puteţi alege o mulţime de figurine pornind de la clădriri până la mobilier pentru grădină şi terminând cu animale şi oameni. Preţul minunilor în miniatură este unul destul de ridicat, însă plăcerea de a construi este imensă.

Nici elicopterele sau machetele auto-moto nu pot lipsi din „oraşul de poveste“, pe care îl puteţi construi singuri. Preţul acestora variază de la 45 de lei şi poate ajunge chiar şi până la 472 de lei.

Cine doreşte direct o dioramă, adică o porţiune de oraş cu tot cu clădiri, căi ferate, trenuri, maşini şi oameni va trebui să scoată din buzunar 1 500 de euro.

Cei interesaţi pot face comenzi direct pe internet şi vor primi produsele acasă.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Legea RCA, dată în favoarea asiguratorilor, nu a păgubiţilor!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.