Iubita lui Radu Mazăre îl apără pe profesorul-violator de la Predeal

Iubita lui Radu Mazăre îl apără pe profesorul-violator de la Predeal
Mădălina Pamfile, iubita lui Radu Mazăre, Foto: Playboy

Mădălina Pamfile, iubita lui Radu Mazăre, Foto: Playboy

Mădălina Pamfile, actuala prietenă a primarului Constanţei, Radu Mazăre, a povestit pentru click.ro cine a greşit în excursia elevilor de la „Jean Monnet“ la Predeal.

Fata sare în apărarea profesorului de sport Octavian Vişan, acuzat de viol de o minoră. Mădălina, elevă la acelaşi liceu cu presupusa victimă spune că a fost în excursia de la Predeal şi că a văzut cum îl seducea pe profesor.

Oana îl plăcea de multă vreme pe Octavian şi nu se sfia să-şi arate sentimentele. Colegele încercau adesea să o tempereze, dar ea nu-l visa decât pe el. Sâmbătă, Oana a venit în clubul, unde ne-am strâns toţi cei 30 de elevi, deja băută şi îmbrăcată foarte sexy, pusă pe fapte mari. Nu ştiu ce consumase, dar avea un comportament care o trăda. S-a ţinut scai de profesor, el chiar se simţea prost că toată lumea glumeşte pe seama lor“, a declarat pentru click.ro.

Totuşi, Mădălina nu-şi explică de ce profesorul Vişan a cedat avansurilor elevei care îl acuză acum de viol.

„Domn profesor a avut mare grijă de noi în aceasta vacanţă. Dimineaţa, după ce s-au iubit în camera lui de la primul etaj al pensiunii, Oana urla pe holuri ca îl vrea pe domn profesor, parcă o luase razna. Rănită în orgoliu, ea se răzbună acum. Profesorul trebuia să-i dea o palmă, atunci când Oana a intrat peste el în cameră, şi să o trimită la culcare cu fetele, nicidecum să-i cedeze“, a mai spus Mădălina.

Mai multe despre violul de la Predeal CITEŞTE AICI

Alte articole:   Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Profesorul acuzat că a violat o elevă la Predeal a fost eliberat

Profesorul-violator de la Predeal şi-a drogat eleba ca să o poată atinge

 

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap