blog-logo

Tradiţia şezătorilor, reînviată de copii la Cristian

Tradiţia şezătorilor, reînviată de copii la Cristian

Locuitorii din Cristian sunt hotărâţi să reînvie tradiţia şezătorilor. Astfel că, în acest weekend, va avea loc prima ediţie a Festivalului „Şezătoarea copiilor la Cristian”.

Personajele principale ale evenimentului vor fi nimeni alţii decât copiii din Cristian. Aceştia vor face şezători cu spectacole din opera lui Ion Creangă, la care sunt aşteptaţi să se alăture şi alţi copii prezenţi la festival.

Ca de la orice eveniment special nu vor lipsi spectacolele de teatru stradal, atelierele de creaţie artistică şi meşteşugărească şi prezentarea obiceiurilor şi tradiţiilor locale.

tmosfera va fi întreţinută de invitaţii Silvan Stâncel, cunoscut cantautor, Lucia Potra, îndrăgită interpretă de muzică populară din Ardeal şi Alexandru Filip, fondatorul Clubului Vedetelor din Cluj-Napoca.

Alte articole:   Două cutremure azi-noapte

Evenimentul se va desfăşura la Casa de Culturăşi face parte din proiectul de promovare turistică pe care autorităţile din Cristian l-au elaborat spre prograsul comunei.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Buna ziua, este foarte frumoasa descrierea activitatii, numai ca poza este preluata de la un alt eveniment: Cercul de jocuri de strategie de la Biblioteca judeteana din Brasov, sectia pentru copii si tineret: http://copiibrasov.wordpress.com/2011/10/29/cercul-de-jocuri-de-strategie/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate