blog-logo

Profesorul-violator de la Predeal şi-a drogat eleva ca să o poată atinge

Profesorul-violator de la Predeal şi-a drogat eleva ca să o poată atinge

Scandalul sexual care a avut loc de Halloween într-o pensiune din Predeal ia amploare. Tatăl fetei a explicat în presă de ce a depus plângerea abia la patru zile de la excursia la munte şi cum s-a întâmplat totul.

Eleva de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală care a fost violată de profesorul ei de Educaţie Fizică în timpul unei excursii la Predeal şi-a făcut curaj să-i spună tatălului ei de cele întâmplate abia după trei zile. Pentru că acesta se afla în Germania, plângerea la Poliţie au formulat-o abia peste o zi, adică joia trecută.

Tatăl fetei, cunoscut om de afaceri, a povestit pentru ziarul gălăţean „Viaţa Liberă” că lucrurile sunt abia la început şi că va merge până-n pânzele albe pentru a-l pedepsi pe profesorul Vişan, citează click.ro.

Alte articole:   ANSVSA: Amenzi de peste 1,1 milioane de lei, date în noiembrie

Tot tatăl fetei a mărturisit cu convingere că aceasta şi profesorul ei nu aveau cum să aibă o relaţie pentru că s-au cunoscut abia acum şase săptămâni, când tânăra i-a dat banii de excursie.

Acuze grave la adresa profesorului

Omul de afaceri care a aflat că fiica lui a fost violată aduce acuze grave la adresa profesorului.

A premeditat totul. Fata mea a băut un pahar de vodcă şi i s-a făcut rău. Cred că i-a pus ceva în băutură. El s-a oferit să o ducă în cameră. Când au ajuns la pensiune şi-a dat seama că nu avea cheie, iar el s-a oferit să o ţină la el. Când s-a văzut în cameră cu fata, a sărit pe ea. A recunoscut şi în plin consiliu că s-a îndrăgostit de fiica mea. Vom demonstra cu martori la proces că a fost violată“, a declarat tatăl elevei.

S-a dat şi la alte eleve

Alte articole:   DAS: Precizări legate de distribuirea tichetelor din cadrul campaniei ,,Dar din suflet pentru seniori''

Una dintre colegele elevei violate la Predeal a declarat pentru „Acces direct“ că profesorul Vişan a făcut avansuri mai multor fete.

„S-a dat şi la mine, şi la alte fete. A încercat să mă sărute. Mi-a făcut avansuri şi pe net, înainte de excursie. Nu le-am luat în serios, nu am crezut că se va ajunge la aşa ceva”, a povestit tânăra.

Reamintim că incidentul s-a petrecut în ultimul weekend din octombrie, când 30 de elevi de clasa a XI-a de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală au mers într-o excursie la Predeal, însoţiţi de profesorul de educaţie fizică şi de profesoara de religie. Mai multe despre violul de la Predeal CITEŞTE AICI

Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

Profesorul acuzat că a violat o elevă la Predeal a fost eliberat

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Profesorul-violator de la Predeal şi-a drogat eleba ca să o poată atinge […]

    Reply
  2. […] Profesorul-violator de la Predeal şi-a drogat eleva ca să o poată atinge […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate