„Implant pentru Refuz“, la Rockstadt

„Implant pentru Refuz“, la Rockstadt

Implant pentru Refuz

Fondată în 1995 la Timişoara, formaţia „Implant pentru Refuz“ este compusã din vocaliştii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Ştefan Czifrak, chitariştii Valentin Popescu & Rãzvan Nicov şi toboşarul Paul Bologan.

Trupa are la activ şase albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara feţe (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Oth…eroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.
Incepand din aceasta vara, IPR au inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi („A Singular Call”, „Break the Flow”, „March to the End”) au putut fi ascultate si la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, din Bucuresti. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din Clubul Rockstadt, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com).

Intrarea costă 15 lei.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap