blog-logo

Scrisoare de mulţumire pentru Prinţul Charles, de la Braşov

Scrisoare de mulţumire pentru Prinţul Charles, de la Braşov

Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, vicepreşedintele PNL

Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, i-a trimis o scrisoare Prinţului Charles în semn de recunoaştere şi apreciere pentru modul în care moştenitorul tronului Marii Britanii promovează în întreaga lume frumuseţile şi valorile de patrimoniu ale judeţului Braşov, ale Transilvaniei şi implicit ale României.

Scrisoarea va ajunge la Palatul Buckingham prin intermediul delegaţiei Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Braşov, prezentă la Londra, în perioada 7 – 11 noiembrie a.c., pentru a promova judeţul nostru în cadrul Târgului Internaţional de Turism „World Travel Market”.

Cu această ocazie, Consiliul Judeţean Braşov prin intermediul APDT, va face cunoscute cetăţile medievale din judeţ prin prezentarea unei broşuri în limbile engleză, germană şi italiană.

Alte articole:   Castelele Peleş, Bran și Salina Turda, emblemele cu care autorităţile vor să promoveze România turistică

Iată conţinutul scrisorii:

Alteţei Sale Regale Prinţul de Wales

 Sire,

Este o mare onoare pentru mine să adresez Alteţei Voastre Regale sentimentele de gratitudine, profund respect şi apreciere pe care cetăţenii judeţului Braşov le au pentru munca deosebită pe care aţi desfăşurat-o în ultimii ani pentru a prezenta întregii lumi frumuseţea, istoria, importantele valori spirituale şi materiale ale regiunii noastre.

Investiţiile realizate în Transilvania, promovarea activităţilor de restaurare a clădirilor cu valoare de monument istoric şi încurajarea utilizării unor metode ecologice în agricultură, participarea recentă la un interviu în cadrul documentarului TV „Wild Carpathia”, toate reprezintă manifestări ale generozităţii şi preocupărilor Alteţei Voastre Regale pentru dezvoltarea turistică şi economică a Transilvaniei şi a Judeţului Braşov.

Vă rog să îmi permiteţi ca în numele cetăţenilor judeţului Braşov şi al meu personal să vă adresez cele mai calde mulţumiri şi urări de bine!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] dintre pămînteni, adică preşedintele consiliului judeţean Braşov a trimis prin solii săi, o scrisoare de mulţumire pentru prinţul Charles, omul care face mai bine decît autorităţili noastre, ceea ce […]

    Reply
  2. Macar cei de la Consiliul Judetean i-au multumit. De la Primarie nu am auzit ca Scripcaru sau vreo sageata de-a lui sa multumeasca altcuiva decat Elenei Udrea. Cat despre o scrisoare de „La Multi Ani” adresata MS Regele Mihai, nu am auzit nici atat. Despre schizofrenie, schizoidie si alte manifestari rupte de realitate se poate vorbi in cazul actualului Guvern. Nu de alta, dar se reflecta in starea intregii populatii de care cei de la putere (a se citi PDL) sunt rupti complet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate