blog-logo

O bucureşteancă, prinsă la furat într-un magazin din Braşov

O bucureşteancă, prinsă la furat într-un magazin din Braşov

Foto: Arhivă

Miticii încep să dea năvală la Braşov, dar nu ca să se bucure de aerul de munte, ci ca să-şi pună în practică tehnicile de furat din magazine. De data aceata, nu le-a mers.

Agenţii de pază dintr-un magazin au prins, ieri,  în jurul orei 16.00, o bucureșteancă de 24 ani, care a sustras bunuri dintr-un complex comercial. Polițiștii au stabilit că persoana respectivă a furat 8 perechi de pantofi sport, cu ajutorul unei geanți adaptată pentru a nu fi depistată la ieșirea din magazine, prin aplicarea unei folii de aluminiu pe partea interioară.

Femeia a fost predată poliţiştilor. „Prejudiciul, în valoare totală de 1.366 de lei, a fost recuperat și predat de polițiști firmei păgubite, iar suspecta a fost reținută și va fi prezentată azi magistraților brașoveni, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat“, a delcarat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Alte articole:   Iohannis zice că „România este pregătită pentru orice scenariu”, după amenințările lui Putin cu arme nucleare VIDEO

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate