blog-logo

Valeriu Tabără, la Brașov: România a făcut o greşeală capitală: importul produselor lactate

Valeriu Tabără, la Brașov: România a făcut o greşeală capitală: importul produselor lactate

România nu are voie, şi a fost o greşeală capitală, să importe produse lactate, a declarat sâmbătă, la Braşov, ministrul Agriculturii, Valeriu Tabară, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de lactate din România.

Grupul grec Olympus, prezent în România din anul 1999, a inaugurat sâmbătă la Halchiu, în apropiere de Braşov, cea mai mare şi mai modernă fabrică de lactate din România, rezultatul unei investiţii greenfield de 55 milione de euro.

„Este o investiţie de o importanţă deosebită pentru ceea ce înseamnă al doilea produs alimentar al ţării, după pâine. În al doilea rând amplasarea acestei investiţii la Braşov este extrem de importantă pentru întregul sector al creşterii vacilor de lapte şi pentru promovarea produselor lactate”, a declarat Valeriu Tabără.

Acesta a ţinut să îi asigure pe toţi cei care furnizează materia primă pentru fabricile de lactate că guvernul va continua politica de susţinere şi de modernizare a fermelor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Patinatoarea Coronei, Mihaela Hogaş, este prima româncă din istorie care coboară sub 39 de secunde la o Cupă Mondială
  1. […] brasovfabrica brasoviaurturi brasovolympus brasovstiri brasov Grecii de la Olympus au lansat pe piata locala si o gama de iaurturi cu fructe si se asteapta ca in urmatorii ani cota […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate