PNŢCD şi Asociaţia „21 Decembrie 1989“ au semnat un protocol de colaborare

PNŢCD şi Asociaţia „21 Decembrie 1989“ au semnat un protocol de colaborare

Eugen Urs, preşedintele PNŢCD Braşov

Comitetul Naţional de Conducere al Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) a aprobat, sâmbătă, protocolul de asociere cu Asociaţia „21 Decembrie 1989” în „Alianţa Calea Dreaptă”. Domnul Victor Ciorbea, preşedintele PNŢCD a declarat în cadrul acestei reuniuni că partidul este în tratative avansate cu câteva asociaţii monarhiste, cu Alianţa Civicã, AFDPR pentru ca acestea să intre în alianţă.

Întrunirea s-a dorit şi un apel la reconciliere prin cooptarea în structurile de conducere a membrilor din grupările dizidente. “Din păcate nu am reuşit să ne atingem scopul. Aurelian Pavelescu, bine că a venit măcar. A venit doar cu doi-trei oameni, a luat cuvântul şi a venit doar sã vă dea dumneavoastrã o declaraţie la intrare. Alt scop nu a avut”, a declarat Victor Ciorbea la finalul reuniunii.
Eugen Urs, preşedintele organizaţiei PNŢCD Braşov, prezent la Comitetul Naţional de Conducere a declarat: “Pavelescu, Miluţ şi Lupu trăiesc în lumea lor. Pavelescu a candidat la un congres cu ajutorul firmelor lui Miluţ şi a fost ales «Şef secţie contestaţii».”
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Festivalul Clătitelor, în weekend, la Prejmer
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.