blog-logo

A fost reținut martorul nemţean momit de avocatul Teodorescu să-i ucidă soţia

A fost reținut martorul nemţean momit de avocatul Teodorescu să-i ucidă soţia

Foto: ziareLive.roNemţeanul Dragoş Mândru, unul dintre martorii care a susţinut că Victor Teodorescu a vrut să-l angajeze să-i ucidă soţia, a fost reținut.

22.15  La termenul de 17 octombrie, când avocatul Teodorescu a solicitat reluarea activității de cercetare penală, respectiv de reaudiere a martorilor, Dragoș Mândru și -a schimbat depoziția: el nu a mai recunoscut că  a fost contactat de avocatul Teoderescu pentru a-i ucide soția.

În acest context, oamenii legii au început să îl urmărească, interceptări ale convorbirilor telefonice, a fost filat etc., iar astăzi după amiază s-a decis reținerea lui, pentru mărturie mincinoasă.

Interesant este faptul că Mândru era un apropiat al mamei ucigașului doctoriței din Noua, Erwin Preșmereanu. Mama lui Preșmereanu fiind o aproiată a lui Victor Teodorescu…

Alte articole:   29.11.2020 Incidența privind infectarea cu coronavirus - 6,68 la mia de locuitori în județul Brașov

Declarația lui Mândru este esențială pentru a-l trimite în judecată pe avocatul Victor Teodorescu, ce-l care a comandat uciderea soției sale, medicul Violeta Teoderescu. „Au fost audiați șase martori în aces caz, iar persoana reținută va fi prezentată instanței cu propunerea de arestare pentru mărturie mincinoasă, pentru care riscă până la cinci ani de închisoare. S-a dovedit că declarația inițială era cea reală, iar cea ulterioară, din 17 octombrie, era falsă“, a precizat Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Liviu Naghi.

21.20 Bărbatul a stârnit atenţia după ce, luna trecută, şi-a schimbat declaraţia în ceea ce-l priveşte pe avocatul Teodorescu. Prima dată, în faţa procurorilor, nemţeanul a spus că Teodorescu a vrut să-l angajeze pe post de ucigaş plătit, iar mai apoi, în faţa magistraţilor a susţinut cu totul altceva.

Alte articole:   Accident pe DN1, la intrare în Făgăraș

Dragoş Mândru este afacerist şi locuieşte în comuna Hangu din Neamţ. Inculpatul va fi adus în câteva minute în arestul Poliţiei Braşov.

Pe aceeași temă:

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.