blog-logo

Braşoveanca Ioana Drăgan a câştigat titlul de Miss Korona 2011

Braşoveanca Ioana Drăgan a câştigat titlul de Miss Korona 2011

Miss Korona 2011. Foto: Andrada Fliundra

Dintre cele 12 tinere frumoase, care locuiesc în oraşul de la poalele Tâmpei, a fost aleasă Ioana Drăgan drept cea mai frumoasă braşoveancă. Ioana are 24 de ani şi lucrează la un salon de coafură renumit din oraş. Carisma, seriozitatea, eleganţa şi încrederea de care a dat dovadă i-a oferit tinerei titlul de Miss Korona 2011.

Prima ediţie a concursului de frumuseţe a presupus participarea fetelor la 4 probe, defilare în costum de baie, prezentare de modă, proba de creativitate şi momentul final al prezentării rochiilor de seară. Superbele creaţii de seară au fost realizate de Lăcrămioara Iordăchescu, designerul care deţine Casa de modă Diolastilis.

Alte articole:   VIDEO 12 cabinete medicale din cadrul Ambulatoriului de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, dotate cu echipamente de ultimă generație

Pe locul II s-a clasat Domniţa Sajin, o artistă care cîntă la vioară şi pian, fiind susţinută de întreaga ei familie de artişti muzicieni. Nici braşoveanca  Adriana Florentina Mustaţă nu a lăsat juriul indiferent. Tânăra de 21 de ani este studentă la Finanţe Bănci în Bucureşti şi locuieşte în Codlea.

Primele trei fete alese de juriul specializat au primit din partea Hotelului Ramada câte o cină romantică, iar pe lângă această surpriză, Miss Korona a plecat acasă cu 1 500 de lei, a doua frumoasă a serii a luat 1 000 de lei, iar cea de-a treia concurentă a primit suma de 500 de lei.

Miss Popularitate a fost aleasă braşoveanca Koepe Izabela. Titlul de Miss Creativitate a fost câştigat de Cristina Mihăilă, o studentă la Drept în vârstă de 24 de ani, care a uimit juriul printr-un număr de iluzionism. Cea mai elegantă braşoveancă a devenit Monica Paiuc, de 22 de ani, care locuieşte în Ghimbav şi care a făcut o demonstraţie de bellydance.

„Cele trei finaliste, dar şi celelalte concurente au dat dovbadă de seriozitate şi multă frumuseţe, atât exterioară cât şi interioară. Ţin să-i mulţumesc co-prezentatorului meu Costea Bogdan pentru seriozitatea cu care a tratat evenimentul, lui Ilie Viju pentru sprijin, Casei de modă Diolastilis pentru creaţii şi nu în ultimul rând organizaţiei judeţene a UNPR“, a declarat Andrada Fliundra în exclusivitate pentru newsbv.ro.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.