blog-logo

Violuri de Haloween, la Predeal

Violuri de Haloween, la Predeal

O eleva de la liceul Jean Monnet sustine ca ar fi  fost violata de profesorul de sport. Abuzul s-ar fi petrecut in noaptea de Halloween, intr-o pensiune de la munte, unde elevii si dascalii lor erau in excursie. Fata, care nu a implinit inca 18 ani, a depus plangere la Sectia 1 Politie, joi seara. Astazi, anchetatorii l-au ridicat pe suspect pentru audieri.

Elevii unei clase din liceul Jean Monnet au vrut sa petreaca de Halloween la munte. Au fost insotiti de profesorii lor, printre care si cel de sport. Acolo, intr-o camera a unei pensiuni din Predeal, eleva ar fi fost agresata sexual de cel care ar fi trebuit sa o protejeze si sa contribuie la educatia ei.

Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români

Nu se stie de ce, insa, fata, care nu a implinit 18 ani, a asteptat patru zile pana sa depuna plangerea la Politie. In cele din urma a mers la Sectia 1 din Capitala, pe raza careia se afla scoala la care invata.

Reclamatia a fost facuta joi seara. Astazi, politistii au mers la liceu, pentru a strange date despre profesorul de sport. Acesta a ajuns la Jean Monnet prin transfer, acum un an de zile.

„A fost anuntat ca nu mai e profesor. Incep doua anchete: a noastra, in paralel cu cea penala”, a declarat Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoartului Scolar Bucuresti.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Reamintim că incidentul s-a petrecut în ultimul weekend din octombrie, când 30 de elevi de clasa a XI-a de la Liceul „Jean Monnet“ din Capitală au mers într-o excursie la Predeal, însoţiţi de profesorul de educaţie fizică şi de profesoara de religie. Mai multe despre violul de la Predeal CITEŞTE AICI […]

    Reply
  2. […] Culmea, această poveste incredibilă am găsit-o nu în ziare pretins quality sau în vreun documentar istoric, ci în revista Kamikaze, într-un context contemporan, unde se făcea o paralelă cu „iubirea“, mai bine zis scandalul sexual de la Liceul Jean Monnet din Capitală, declanșat la Predeal. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate