blog-logo

Spitalul din Codlea, clasificat până la finele anului

Spitalul din Codlea, clasificat până la finele anului

Spitalul Codlea. Foto: codlea-info

Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a semnat în data de 31 octombrie ordinul cu numărul 1507 prin care Spitalul Municipal Codlea a primit, provizoriu până la data de 31 decembrie 2011, clasificarea în categoria V.

Conducerea spitalului are obligaţia ca până la finele acestui an să facă toate demersurile pentru îndeplinirea Planului de Conformare.

Şi Spitalul Orăşenesc din Victoria sae pare că va obține în cel mai scurt timp aprobarea pentru a înfiinţa o Unitate de Primiri – Urgenţe (UPU). Pentru UPU Victoria Guvernul va aloca până la sfârşitul anului 300.000 de lei. Deocamdată a alocat mai mult de 100.000 de lei, precizează bzb.ro.

Alte articole:   BNR va lansa monede cu tema 100 de ani de la adoptarea Constituției României Mari

Consiliile Locale din Codlea şi Victoria vor trebui să aloce fonduri pentru susţinerea acestor unităţi medicale. Şi pentru Spitalul Municipal din Săcele se vor face aceleaşi demersuri ca şi pentru cel din Codlea, pentru a fi redeschis într-o formulă restrânsă.

Din păcate, așa cum se întâmplă la români, întâi au fost închise spitalele, iar acum sunt politicieni care se laudă cu eforturile pe care le fac pentru redeschiderea lor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate