VIDEO Cătălin Dobre, braşoveanul care a deschis etapa confruntărilor la „Vocea României“

VIDEO Cătălin Dobre, braşoveanul care a deschis etapa confruntărilor la „Vocea României“
Cătălin Dobre, Foto: vocea-romaniei.com

Cătălin Dobre, Foto: vocea-romaniei.com

Braşoveanul Cătălin Dobre, 20 de ani, şi moldoveanul de peste Prut, Ionel Istrati, tot de 20 de ani, au fost primii concurenţi în etapa confruntărilor din cadrul emisiunii „Vocea României“.

Cei doi, coordonaţi de Smiley, au pregătit pentru duel hit-ul lui Michael Jackson, „Beat It“. Piesa i s-a potrivit ca o mănuşă lui Cătălin şi asta pentru că artistul lui preferat a fost însăşi Michael Jackson. Chiar şi primul său contact cu muzica l-a avut atunci când avea numai 3 ani şi a văzut o casetă video cu concertul lui Michael Jackson la Bucureşti.

Din fericire, Smiley l-a ales pe Cătălin Dobre să meargă mai departe în competiţia difuzată de PRO TV, iar pe Ionel Istrati l-a invitat în studioul lui să facă o piesă in rusa.

Alte articole:   VIDEO Prinţul Charles: Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar explica de ce o parte din mine se simte acasă în România

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=gS7apfcyO-I&version=3&hl=ro_RO]

Să-l cunoaştem pe Cătălin

Cătălin s-a născut la Braşov. A luat 3 ani lecţii de canto muzică uşoară şi 2 ani de specializare în cadrul Şcolii Populare de Arte „Tiberiu Bridiceanu“ Braşov. În prezent, Cătălin este student la Relaţii Internaţionale, iar în timpul liber munceşte ca să mai câştige un ban.

În competiţia televizată se află şi braşoveanca Beatrice Vlădan, care face parte din echipa lui Horia Brenciu. Mai multe despre talentata braşoveancă CITIŢI AICI.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] În competiţia „Vocea României“ a mai rămas un singur braşovean, Cătălin Dobre. Acesta are 20 de ani, este coordonat de Smiley şi a reuşit să treacă de primul duel. Mai multe despre Cătălin CITIŢI AICI […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate