blog-logo

O braşoveancă a fost tâlhărită pe strada Hank Benker

O braşoveancă a fost tâlhărită pe strada Hank Benker

Foto: Arhivă

Poliţiştii au fost sesizaţi prin Serviciul 112 că o brașoveancă de 64 ani, în timp ce  mergea pe strada Hank Benker, din municipiul Braşov, a fost acostată de doi tineri care i-au smuls poşeta, în care avea suma de 250 de lei, după s-au făcut nevăzuţi.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați și reținuți suspecții în acest caz, doi brașoveni de 19 și 21 ani, care au fost prezentați apoi Judecătoriei Brașov cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând cercetarea lor în stare de libertate“, a declarat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Ieri, la Tribunalul Braşov a avut loc judecarea recursului formulat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov împotriva hotărârii primei instanţe de cercetare în libertate a inculpaţilor, magistraţii instanţei de recurs dispunând arestarea preventivă a celor doi pe câte 29 de zile.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, aflându-se în executarea unor măsuri operative în zona străzilor 15 Noiembrie şi Iuliu Maniu, i-a reținut și încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov pe cei doi suspecți, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale“, a mai precizat Naghi.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cu cât va fi majorat salariul minim. Marius Budăi: Se impune această măsură

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate