PNL s-a săturat de asfalt

PNL s-a săturat de asfalt

Liberalii care locuiesc în Şcheii Braşovului nu vor să fie asfaltate străzile din acea zonă. Ei vor tot piatră cubică. Şi pentru că pe unele străzi care nu sunt prinse în lista de patrimoniu a municipiului Braşov s-a reabilitat total tronsonul, iar la final a fost turnat un covor asfaltic, Ioan Paraschiv, membru în Biroul Politic Municipal al PNL Braşov, a acuzat Primăria că a scos piatra cubică pentru a fi vândută, probabil, în Germania, unde granitul roşu este la mare căutare, iar între timp este pusă bine, la păstrare, la o adresă necunoscută.

În replică, Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, spune că toată piatra este depozitată în condiţii bune, va fi recondiţionată şi cu ea vor fi pavate alte străzi din centrul istoric al Braşovului.

„Nici nu se pune problema ca această piatră să fie vândută. Ea este recondiţionată şi apoi va fi folosită pentru a pava străzi aşa cum am făcut pe străzile Mihail Sadoveanu, Postăvarului sau Sf. Ioan. De aici a fost scos covorul asfaltic şi apoi pusă piatră cubică, tocmai pentru a reda aerul medieval al centrului Braşovului”, a declarat Taorcea petnru bzb.ro.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO & VIDEO Amendă de 20.000 de lei și restaurant închis la Prejmer
Loading...
loading...
  1. pai sa mearga d-nii de la PNL cu masina iarna pe stazile cu piatra cubica, majoritatea strazilor din Schei sunt in panta, ei pe ce lume taiesc?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.