blog-logo

Cinci grădiniţe din Braşov nu sunt autorizate

Cinci grădiniţe din Braşov nu sunt autorizate

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) din Braşov au făcut mai multe controale în Braşov, la grădiniţele cu program prelungit. Dintre cele 14 unităţi controlate, „la 36% dintre ele s-a constatat că nu prezentau autorizare/acreditare de la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii  în Învăţământul Educaţional Preuniversitar“, se arată într-un comunicat semnat de seful CJPC Braşov, Dorin Iobb.

De asemenea, alte nereguli constatate au vizat modul cum era calculată hraqna copiilor, protecţia acestora privind încălzirea (caloirferele nu aveau protejate muchiile ascuţite, constituind un pericol pentru micuţi), meniul zilnic nu prezenta gramajele mâncărurilor servite copiilor, iar cântarul din blocurile alimentare nu erau verficate metrologic.

Alte articole:   Incendiu la o șură din localitatea Moieciu de Jos

Pentru deficienţele constatate, inspectorii CJPC au dat amenzi în valoare de 22.000 de lei.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Inspectorii au făcut controale la 14 grădiniţe cu program prelungit şi au constat cu stupoare că mai mult de o treime dintre ele „nu prezentau autorizare/acreditare de la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii  în Învăţământul Educaţional Preuniversitar”, se arată într-un comunicat semnat de seful CJPC Braşov, Dorin Iobb, citat de https://www.newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.