blog-logo

Mădălina Caia, campioană națională la lupte libere!

Mădălina Caia, campioană națională la lupte libere!

La Târgovişte a avut loc, weekend-ul trecut, Campionatul Naţional de lupte libere pentru copii. Sportivele de la clubul CS Ţara Bârsei Braşov 2011, pregătite de antrenorul Horaţiu Albu, au reuşit să cucerească trei medalii. La 57 de kilograme, Mădălina Caia a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului şi s-a încununat campioană naţională.

„Nu este nicio surpriză pentru mine. Mă aşteptam să câştig această competiţie. Ar fi fost un mare eşec dacă nu aş fi câştigat medalia de aur, pentru că am luat aur şi la Campionatele Naţionale de cadete, la aceeaşi categorie. Ar fi fost o ruşine. Acum mă voi pregăti pentru ca să mă pot califica la Olimpiada Tineretului din 2013”, a spus Mădălina Caia, pentru brasovsport.

Celelalte două medalii obţinute de clubul braşovean au fost cucerite de Aurora Koleş, bronz la categoria 44 de kg. şi de Bianca Boali, bronz la 62 de kilograme.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   4,53 la mie, incidența la nivelul județului. La Comăna s-a ajuns la 16,5 la mie!
  1. […] brasovpremii brasovsportivi brasov Mădălina Caia (lupte, copii), George Gabor (lupte, juniori), Adrian Ghişoiu (haltere, seniori) și Ştefan […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate