blog-logo

VIDEO Un copil de aproape 6 ani a făcut furori la Cupa „Micu Rossi”, organizată de Kronstadt Bikers

VIDEO Un copil de aproape 6 ani a făcut furori la Cupa „Micu Rossi”, organizată de Kronstadt Bikers

Concursul „Micu Rossi” a ajuns la editia a VII-a, si a adus la linia de start toate categoriile de motocicliști, chiar și începători care au au avut la dispoziție o motocicletă de școală cu performanțe limitate special pentru a evita incidente nedorite.

Clubul Kronstadt Bikers, a avut grijă să amenajeze locuri speciale, atât pentru posesorii motocicletelor cross/enduro, cât și pentru cei cu motociclete  de stradă, de touring, sau enduro/touring, cu scopul de da oferi tuturor participanților un „tratament” egal.
Organizatorii au oferit premii tuturor concurenților, indiferent pe ce loc au ajuns la linia de sosire, dar i-au evidențiat pe cei cu calități deosebite, mai ales la probele de „mers încet” unde dexteritatea pilotului este definitorie pentru a-și menține echilibrul la viteză foarte mică.
Finalul manifestărilor a fost marcat de nelipsitul „moto sound”, probă la care chopperiștii și-au etalat, decibelii produși de tobele de eșapament, pregătite special pentru concurs.
În cadrul concursului, un copil de aproape 6  a reușit să atragă privirile concurenților și spectatorilor printr-un specatcol de excepție, demonstrând astfel că pasiunea pentru motocicletă nu are limită de vârstă.
„Moto sound“ a fost proba ce a incheiat evenimentul, aici chopperistii au fost aceia care si-au putut arata „capacitatile vocale“ ale tobelor de esapament. Cireasa de pe tort a fost participarea unui viitor motociclist, care la 6 ani a reusit sa faca un spectacol exceptional.
Prin acest eveniment Kronstadt Bikers marcheaza simbolic sfarsitul sezonului moto 2011 si ureaza tuturor motociclistilor „hibernare usoara“!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   4,53 la mie, incidența la nivelul județului. La Comăna s-a ajuns la 16,5 la mie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate