blog-logo

Stegarii au ţinut câinii în lesă VIDEO

Stegarii au ţinut câinii în lesă VIDEO

Braşovenii au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut acasă la Dinamo Bucureşti. A fost un punct meritat, dupa un joc spectaculos, cu multe ocazii la cele doua porti. Brasovenii au inceput in forta meciul, iar Velayos si Buga au ratat din situatii favorabile.

Liderul clasamentului a echilibrat apoi jocul, iar Danciulescu si Marius Niculaie nu l-au putut invinge pe Mario Felgueiras, imbatabil in acest joc. Dinamo a dominat partea secunda, insa Felgueiras a intervenit de fiecare data providential. Finalul meciului a apartinut brasovenilor, care puteau da lovitura la ocaziile lui Buga si Moutinho.

Cătălin Munteanu a înscris în prima repriza dar golul a fost anulat pentru un ofsaid inexistent la Alexe. „Meritam să învingem, dar am fost opriţi de asistentul Zoltan Szekely. Am avut gol perfect valabil”, a spus Nicolae Badea. Reluările tv au arătat că arbitrul a greşit.

Alte articole:   Olimpiada de diplome, faza pe Cultură

Aş fi ipocrit să spun că nu sunt mulţumit de rezultat. Am avut o primă repriză bună, în care ne-am creat ocazii de gol, iar pe final puteam cîştiga meciul. Cred că este un rezultat echitabil. Dinamo merită din plin locul pe care îl ocupă. Era normal ca Braşovul să sufere după schimbările din vară, dar încet-încet ne revenim ca omogenitate. Vom aborda toate meciurile la victorie”, a declarat Isăilă.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate