blog-logo

Răzvan Popa (PSD): „La RAT Braşov s-au făcut cheltuieli fără discernământ“

Răzvan Popa (PSD): „La RAT Braşov s-au făcut cheltuieli fără discernământ“

Social-democraţii îşi continuă tirada împotriva modului cum sunt cheltuiţi banii publici la nivelul municipiului Braşov.

„Numai la Regia de Transport, s-au îngropat peste 20 milioane de euro. S-a inceput cu schimbarea aparatelor de taxat din autobuze si troleibuze. S-au introdus aparate care imprima pe bilet data, ora si numarul linie, dar este un sistem cu eficienta zero. Astfel de sisteme se folosesc pe sistemul de transport care taxeaza pe unitate de timp nu pe calatorie. A continuat cu introducerea sistemelor de supraveghere video in autobuze, care a fost dezafectat la scurt timp după ce si-a dovedit ineficienta. De altfel, conducerea RAT recunoaste public faptul ca desi a cheltuit aproape 100.000 de euro pentru acest sistem nu a prevazut si banii pentru exploaterea lui“, spuen Răzvan Popa, vicepreşedinte al PSD Braşov.

Alte articole:   ANSVSA: Amenzi de peste 1,1 milioane de lei, date în noiembrie

Cea mai mare cheltuiala, în opinia acestuia,  a fost facuta cu achizitionarea de autobuze pe motorina – 15 milioane de euro – in conditiile in care reprezentantii Primariei ne spuneau in primavara acestui an ca se pot accesa fonduri europene pentru introducerea sistemului de transpot urban ecologic.

„Nu mai vorbim de banii cheltuiti pentru dezafectarea liniei de tramvai, desi alte municipii mari din tara au accesat fonduri europene pentru modernizarea acestui mijloc de transport ecologic. Toate aceste cheltuieli au fost facute fara discernamant, fara a avea eficienta cu un dispret total fata de banul public“, a mai precizat Popa.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] Răzvan Popa (PSD): „La RAT Braşov s-au făcut cheltuieli fără discernământ“ […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate