blog-logo

Snow Fest Expo, la Macromall Braşov

Snow Fest Expo, la Macromall Braşov

Snow Fest Expo este un targ de produse, echipamente si accesorii sportive de iarna desfasurat intre 25 si 27 noiembrie 2011 ce va avea loc in cadrul Macromall Braşov. Acesta se va transforma timp de trei zile in centrul distractiei de iarna. Aici veti putea gasi produse si echipamente sportive de iarna, oferte turistice de sezon, demonstratii si testari de produse.

Acest eveniment se adreseaza in special celor impatimiti de sporturile de iarna cu venituri mari si varste cuprinse intre 20 – 50 de ani, dar si in general tuturor celor pasionati de a vedea ultimele noutati din industria echipamentelor si accesoriilor sporturilor hibernale. Expozantii va vor intampina cu promotii, concursuri si demonstratii spectaculoase!

Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție

Latin Express, singura trupa din Europa care a cantat in deschiderea unui concert a legendarei trupe Gipsy Kings va asteapta in seara celei de-a doua zile de SnowFest Expo cu un show incendiar care va incalzi atmosfera cu ritmuri latino de rumba catalana cu influente flamenco. Un show pe care sigur nu doriti sa-l ratati!

Programul targului SnowFest Expo organizat in Macromall Brasov: vineri 25 noiembrie , sambata  26 noiembrie, duminica  27 noiembrie intre orele 10.00 – 21.00.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.