blog-logo

Spectacol folcloric și concurs de Miss la UNPR

Spectacol folcloric și concurs de Miss la UNPR

Dan Chivu, vicepre;edinte UNPR Brașov

Reprezentnații UNPR Brașov au anunțat că  în data de 28 octombrie, la Sala Sporturilor, va avea loc spectacolul de muzică populară intitulat „Noi suntem români”. Potivit vicepreşedintelui UNPR Braşov, Dan Chivu, vor evolua pe scenă Elena Pădure şi ansamblul „Ţara Bârsei”, dar şi artişti consacraţi precum Nicolae Furdui Iancu, Dumitru Fărcaş şi Mariana Anghel. Spectacolul va începe de la orele 19.00.
Însă, nici tinerii din cadrul UNPR Braşov nu sunt uitaţi. Astfel, în data de 4 noiembrie va avea loc concursul „Miss Corona 2011”. „Este vorba de un concurs de frumuseţe în cadrul căruia Braşovul îşi va căuta idealul feminin cu scopul de a-şi promova frumuseţile locale”, a declarat Dan Chivu, citat de Bună Ziua Brașov. Astfel, orice tânără din Braşov este aşteptată să se înscrie la adresa de misscorona2011@gmail.com pentru a participa competiţia din 4 noiembrie, de la Hotel Ramada.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Schengen: Europarlamentarul Eugen Tomac anunță că a deschis luni o acțiune împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție
  1. No, asa da partid, mi se pare ca avem de a face cu o platforma politica de mare viitor. Simt ca relansarea economica bate la usa, deja romanii din vest isi fac bagajele sa revina acasa! Si pensionarii sunt in culmea fericirii, toate batranicile se vor inscrie la concurs!

    Reply
  2. Un comentariu ca al tău e cel puțin absurd sau direct interesat !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.