blog-logo

PSD vrea o analiză a mandatelor primarului George Scripcaru

PSD vrea o analiză a mandatelor primarului George Scripcaru
Vicepreședintele PSD Răzvan Popa vrea o analiză a celor opt ani de mandat a lui George Scripcaru. „Vom incerca sa facem o estimare a acestor sume pe principalele domenii de activitate, pentru ca brasovenii sa stie cum banii lor sunt cheltuiti fara nicio responsabilitate. Spre exemplu, pe ceea ce inseamna fludizarea traficului si sistematizarea circulatiei in intersectiile orasului, Primaria Brasov a cheltuit degeaba in opt ani nu mai putin de 10 milioane de euro. S-au investit bani pentru realizarea bretelelor de liber la dreapta in intersectiile semaforizate, in sistemul modern de semaforizare si mai apoi in realizarea sensurilor giratorii. Toate aceste lucrari, facute cu banii brasovenilor, s-au facut inutil atata timp cat sensurile giratorii puteau fi facute de la bun inceput. Din punctul nostru de vedere nu mai putin de 10 milioane de euro s-au risipit pentru ca nu exista nici un respect pentru banul public“.
Potrivit social-democratului, primarul George Scripcaru „este vinovat moral si trebuie sa raspunsa cel putin politic. Iar brasovenii trebuie sa stie acest lucru si sa se gandeasca ce se putea face cu cele 10 milioane de euro“.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Castelele Peleş, Bran și Salina Turda, emblemele cu care autorităţile vor să promoveze România turistică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate