blog-logo

Greva foamei pentru Spitalul Codlea, sezonul doi

Greva foamei pentru Spitalul Codlea, sezonul doi
Erwin Albu, Codlea

Erwin Albu, Codlea - foto: Facebook

Birocrația ține blocat Spitalul din Coldea de cel puțin două săptămâni, spune fostul consilier local Erwin Albu. „S-au făcut toate demersurile şi documentaţiile din partea noastră. Ministerul de Finanţe a reuşit să aloce banii necesari pentru a-i pune la dispoziţia Casei de Asigurări, structura modificată a fost acceptată de părţile implicate şi autorizată de Ministerul Sănătăţii. Nu trebuie să mai menţionez hăţişul birocratic prin care am trecut pentru toate acestea. Cu toate acestea, deşi procedurile au fost, după cum arătam, îndeplinite, finanţarea asigurată şi personalul este pregătit pentru reîntoarcere, încă întârzie semnarea actului de clasificare a Spitalului Municipal Codlea. Întârzierea este de vreo două săptămâni. Îmi doresc să cred că doar din alte raţiuni birocratice“, a declarat Albu. El spune că personalul medical pregătit să se reîntoarcă dă semne de renunţare, iar codlenii sunt debusolaţi.

Anunţ pe această cale reintrarea în greva foamei până la deblocarea situaţiei şi redeschiderea propriu-zisă a spitalului nostru, precum şi pregătirea unor noi acţiuni de stradă. Redeschiderea spitalului nu mai poate întârzia!“, a precizat Erwin ALbu

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Marian Rasaliu: „Fermierii români au nevoie de toată susținerea, iar cetățenii trebuie să găsească în magazine cât mai multe produse românești și nu din import!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate