Nicoleta Buta (PC): Dacă banii publici nu sunt cheltuiti pentru apropiaţii PDL, este mare supărare

Nicoleta Buta (PC): Dacă banii publici nu sunt cheltuiti pentru apropiaţii PDL, este mare supărare

Conservatorii braşoveni critică politica demagogică a Guvernului PDL: „Pe de o parte, guvernanţii cer românilor să ca traversam vremuri  de criza. Sarcina guvernarii este una dificila, concretizata pana acum in taieri de salarii, subventii pentru incalzire si intentii de impozitare a pensiilor. Profesorii trebuie sa inteleaga la randul lor ca este imperios necesar sa astepte pana in 2016 pentru a-si recupera drepturile castigate in instanta, deoarece banii statului trebuie folositi in mod eficient. Pe investitii“.

În ceea ce priveşte modul cum este cheltuit banul public, purtătorul de cuvânt la PC Braşov, Nicoleta Buta, a dat ca exemplu lansarea de astăzi a materialelor de promovare a destinatiei turistice „Tara Barsei“, in prezenta ministrului Elena Udrea, materiale care reprezinta in bani 10% din valoarea totala a proiectului de 1 milion de lei.

Alte articole:   Începe o nouă campanie de dezinsecție și de tratamente împotriva căpușelor

„Banii vor ajunge in totalitate in  vistieria unei televiziuni apropiate PDL, evident in urma unei licitatii. O suta de mii de RON, pentru imaginea artistica a proiectului Agentiei Metropolitane, prin care 15 localitati vor beneficia de bani europeni pentru a-si promova legendele si traditiile locale. Nu este de criticat faptul ca se acceseaza bani europeni pentru dezvoltare si promovare turistica, mai ales ca vorbim despre Tara Barsei, dar, in buna traditie PDL-ista, daca banii nu sunt pentru apropiatii partidului, este mare suparare. Spre exemplu, vorbim despre declaratiile consilierului judetean Aurelian Danu, care a cerut public conducerii Consiliului Judeţean să specifice care sînt sursele de finanţare pentru spoturile publicitare de promovare ale judeţului, difuzate pe un post naţional de televiziune, dar şi pentru două publicaţii de promovare a Consiliului Judetean, pentru care a fost lansată o licitaţie în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Chiar daca vorbim tot despre un proiect depus pe Programul Operaţional Sectorial 2007 – 2013, publicat pe site-ul oficial al Agenţiei de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov, care cuprinde si el promovare  de imagine“, a declarat Nicoleta Buta.

Alte articole:   Tamara Smbatian a semnat cu Corona Braşov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate