blog-logo

Hărţuitorul din Lisa al vedetelor revine în forţă

Hărţuitorul din Lisa al vedetelor revine în forţă

Andreea Bănică. Foto: TVMania

Telefoanele victimelor lui au inceput din nou sa sune si calvarul vedetelor a luat amploare, chiar dacă a fost identificat şi dat pe mâna Poliţiei de Andrea Bănică, în perioada când s-a desfăşurat Romanian Music Awards, la Braşov. Incidetul de atunci îl puteţi citi AICI.

În pofida faptului că toată lumea swe aşptepa ca acesta să se poptolească, Cipriuan revine în forţă. Adelina Pestriţu, de pilda, ii aude vocea zilnic. In pauzele de filmare de la Kanal D, bruneta gaseste cel putin un apel pierdut de la Ciprian. Pustiul nu a scutit-o de insistentele lui nici macar pe cea care l-a dat pe mana politiei. Andreea Banica primeste si acum telefoane peste telefoane de la Ciprian si cauta disperata o solutie sa-l elimine din viata ei.

„Dupa episosul de la Brasov, am fost convinsa ca se va linisti, macar pentru o vreme. M-am inselat! A revenit rapid. I-am blocat numarul de telefon, dar a inceput sa ma sune de pe alte numere. Nu cred ca se va potoli vreodata!„, ne-a marturisit Andreea tabloidului Cancan.

În acest caz, Politia nu poate face mare lucru. Ciprian este minor si nu poate fi audiat decat in prezenta parintilor, care, se pare, nu sunt momentan de gasit. Asa ca victimele lui trebuie sa mai rabde vreo doi ani, pana va deveni major si va putea fi tras la raspundere.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Iohannis zice că „România este pregătită pentru orice scenariu”, după amenințările lui Putin cu arme nucleare VIDEO
  1. […] Telefoanele victimelor lui au început din nou să sune şi calvarul vedetelor a luat amploare, chiar dacă a fost identificat şi dat pe mâna Poliţiei de Andreea Bănică, în perioada când s-a desfăşurat Romanian Music Awards, la Braşov. În pofida faptului că toată lumea se aşptepa ca acesta să se poptolească, Ciprian revine în forţă. Adelina Pestriţu, de pildă, îi aude vocea zilnic. În pauzele de filmare de la Kanal D, bruneta gaseşte cel puţin un apel pierdut de la Ciprian. Puştiul nu a scutit-o de insistenţele lui nici măcar pe cea care l-a dat pe mâna poliţiei. Andreea Banică primeşte şi acum telefoane peste telefoane de la Ciprian şi caută disperată o soluţie să-l elimine din viaţa ei. Citește mai multe pe newsbv.ro […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate